Wref’s Bløg

Wref’s Bløg

Lieve vrienden,
Na enkele jaren van afwezigheid is Wref Knaldi (#jenoriepaard) weer online. Het WK in Brazilië en de reis naar Japan vorig jaar zijn enkel in beschonken Facebookposts het web opgeslingerd. Geen diepgaande culturele analyses, wc ervaringen, of goede verhalen met zinloze details. Dit resulteerde in boze moeders en jaloerse exvriendinnen, en als ik toch iets heb geleerd de afgelopen jaren is dat je de één moet voorkomen en de ander negeren, bij voorkeur respectievelijk. Dus heb ik de oude waarbenjij.nu geloosd en via deze puike weblog nieuw leven ingeblazen, waarvoor dank Rik.
Dit jaar heb ik mezelf ruim 4 weken vrij gegund om een nieuw avontuur aan te gaan. Geen Etienne, Ruud & Ted, Elke, Daniel, Papa, of Bart & Geert. Dit keer alleen…just me, myself, and I. Of het nou stoer of zielig is ben ik nog niet achter. De reacties zijn net zo verdeeld.
Mijn vakantie ben ik begonnen met 4 dagen Solar Festival. Zoals ieder jaar, geweldig! Deze keer met nieuwe vrienden en veel oude vrienden ontmoet. Een betere manier om je vakantie te beginnen en werk te vergeten is er voor mij niet. Mijn favoriet dit jaar was Café “De Kroeg” waar tussen al de elektronische muziek oude rockklassiekers de revue passeerde. We hebben zelfs hier nog mogen opgetreden. Ik twijfel nog om dit beeldmateriaaale met iedereen te delen. Verder hebben we gedanst en genoten. Oh, en er waren veel dronken mensen. Gelukkig was ik omringd met goed volk en hebben we ons gedragen.
Gisteren moest ik wel nog bijkomen en laatste zaken voor de reis regelen. Vanmorgen ben ik vertrokken richting Kopenhagen. Ben hier een uur geleden aangekomen. Een auto- en bootrit van totaal acht uur. Werd door de douane van Denemarken nog uit de rij gehaald, spullen en auto doorzocht. Of ik wel eens iemand hadden gezien die drugs had gebruikt. Goede vraag, dus heb ik de douanier de aftermovie van Solar 2015 laten zien en we begrepen elkaar.
Eerste indruk van Kopenhagen. Mooi en op afstand lijkt het net of iedereeen Nederlands praat. Morgen ga ik de stad bewonderen en vrijdag ga ik gelijk door naar Zweden om daar Thomas (vriend) en zijn Zweedse schoonfamilie te bezoeken.
Mijn glas is zojuist bijgevuld, dus ga afronden.
Liefs,
Wref Knaldi
P.s.: Alle oude reisverhalen inclusief foto’s zijn op de weblog ook terug te vinden.

De foto’s:

6 Comments
  • Lilianne van Mierlo
  • 11 augustus 2016

  Goed bezig Bram, nu nog volhouden..
  We zijn in afwachting van je verdere reisverhalen. Enjoy!!

  Een dikke knuffel van een blije moeder ?

  Beantwoorden
  • Koen
  • 11 augustus 2016

  Proost ouwe!

  Beantwoorden
  • Beau
  • 11 augustus 2016

  O-Some 😀

  Beantwoorden
  • Anne
  • 11 augustus 2016

  Super leuk wref! Je eerste verhaal is al goeies! Dikke knuffel van je sis xx

  Beantwoorden
  • Jacques
  • 11 augustus 2016

  Enjoy Copenhagen en vergeet niet de Mermaid te bezoeken en terdiepen in haar levens verhaal ! Keep it cool Pap

  Beantwoorden
  • Matthijs
  • 16 augustus 2016

  Slechte foute foto’s om mee te beginnen, altijd goed!!!!

  Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Posts

Lekker Knallen

Ik vind het geweldig om oudjaarsavond vuurwerk af te steken. Het heeft iets sociaals voor mij. In de winkel betaal ik namelijk een flink bedrag om vervolgens met een simpel lontje het ...

Read More

Because I got high

Hoe hoog je gaat kent vele vormen. Je kan in de wolken zijn vanuit liefde die je voelt in je hart. Hoofd in de wolken. Roze wolken. En zo zelfs hemelsgeluk ervaren. ...

Read More

Ho…ho…ho…

Over tien dagen is het Kerstmis. Voor mij zijn dit feestdagen waarin samen zijn, warmte, en groothartigheid de boventoon voeren. Dat wordt mij niet makkelijk gemaakt dit jaar. Samenzijn mag, maar wel ...

Read More
Sponsor